Velikonoční, jarní, o lásce ...

Velikonoční, jarní, o lásce ...

Anotace: ...vše pohromadě... ...náhlá myšlenka, napsáno nyní s úsměvem na tváři, který s láskou posílám, ač "doma" to pak jinak mám...ale to sem nyní nepatří... - LÁSKA je krásná a vzácná, tak o ni pečujme jako o křehký kvítek -

Paprsky sluníčka nás hladí po těle,
usmíváme se směle i nesměle.
Jaro budí nás k životu, radosti,
není místo pro žádná neštěstí.

Veselé Velikonoce a nejen ty,
krásné všechny jarní dny...
a i letní, podzimní a zimní,
ale nyní jen náladu jarní.

Příroda ožívá, světlo nám nedá spát,
honem ven z postýlky, pojďme se radovat.
Teploučko svléká nás ze zimních kabátků,
jdeme se pokochat na svoji zahrádku...

...a zda ji nemáme, vůbec to nevadí,
míst je dost, kde příroda nás pozitivně naladí.
Jaro a láska prostě k sobě patří,
tak ať každý jen úsměv spatří.

Ať člověk či "němá tvář", neubližujme,
lásku si dejme a sladce milujme.
Život je krátký na nějaké "peklo",
dávejme si do srdíček jen samé teplo.
Autor toužím.jít.dál, 10.04.2009
Přečteno 320x
Tipy 15
Poslední tipující: Kapka, Paulín, NikitaNikaT., Mbonita, Zasr. romantik, Petbab, Emira, 6thSun, labuť, Květka Š., ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné jarní přání.

12.04.2009 13:20:00 | Paulín

Tohle se mi tak krásně četlo...

11.04.2009 23:10:00 | NikitaNikaT.

A zase máme krásně.

10.04.2009 18:59:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí