jako moře

jako moře

Anotace: ani vám nevím

tajemní ptáci nad řekou
rozhodli se uhynout ve svitu měsíce
popadali do vody
byly jich tisíce
bylo jich jako moře

popadali na střechy
vykrváceli a zbarvili je do červena
natekli lidem do bytů
a do postelí
zaplavili je jako moře

šílení ptáci nad městem
naposled naposled zakrákali
v hrůzném objetí popadali
do řek a do postelí

to jsme celí my
Autor Bůchví..., 10.04.2009
Přečteno 274x
Tipy 10
Poslední tipující: Alasea, Ještě dítě, Zasr. romantik, jedam, malá čarodejnice wiggová netopýrková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi obrazité... a krásné. Svým způsobem. Podivným způsobem. Přitažlivé...

13.04.2009 09:59:00 | Ještě dítě

připomělo mi to Ptáky...
ale
na druhou stranu je to zoufalé volání nebo ne?

10.04.2009 21:23:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí