...

...

Anotace: není nutno popisovat

na zemi leží mrtvý pták
leží a je mu takhle dobře
a mně může být taky tak
jen ležet si a klidně spát

co na tom že po smrti nic není
že není žádné probuzení
už nebude se za čím hnát
-jen vlhká země bude hřát
Autor Madelain, 10.04.2009
Přečteno 216x
Tipy 3
Poslední tipující: el viento, Tomáš Přidal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí