Sněhové romance

Sněhové romance

Anotace: sníh

V závějích zmizela radost posledních dní,
vyhaslý poslední plamínky léta.
V těch sněžných vločkách ztrácíš se i ty,
závist a zlost v tom chladu vzkvétá.

V krajině ledové jsou květy z ledu,
ledové pohledy, ledový smích
a s tím vším na duši žít nedovedu
a slovo láska je tu hřích.

Utíkám od hříchu, chci uniknout,
ač vím, že každý krok je past,
utíkám k řece a chci plout,
smrt, vysvobozeni, slast.
Autor prouteny kosik, 10.04.2009
Přečteno 215x
Tipy 5
Poslední tipující: prouteny kosik, NikitaNikaT., Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST! za upřimnou myšlenku, alespoň to tak na mne dýše... zvláštní pocit na mne dosed, snad trochu smutek... jež na mě z dílka kouká.

11.04.2009 21:28:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí