Skokan

Skokan

Anotace: Byl jednou jeden sen a vlastně noční můra ....................

Mám v sobě nějak prázdno, nějak vymeteno
a nic mě neutěší, nevím proč,
pár starých rán je dávno zahojeno
a kdosi volá no tak skoč,

mám v sobě střípky zapomnění,
mám v sobě jako po vymření,
místo čaje ranní kávu,
místo cigarety trávu,

hlava se mi kolem točí,
nežli skočím, zavřu oči,
pomyslím si na Tebe
a že letím do nebe,

tam jsi ty, můj anděli,
ležíš v bíle posteli,
do tmy hledí Tvoje oči,
skočím a celé to skončí,

noha stojí na okrají,
kolemjdoucím dech se tají,
někdo z dálky na mě křičí,
už mám strach, už mě to ničí,

zas a znova křičí hlas,
neúprosně letí čas,
podívám se do propasti
a prožívám chvíle slasti,

ten hlas byla vlastně máma,
vystydne mi ranní káva,
nekouřím a kávu nechci,
neskáču a svět je hezčí.
Autor prouteny kosik, 10.04.2009
Přečteno 217x
Tipy 5
Poslední tipující: prouteny kosik, NikitaNikaT., Terčisko
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST! je za tu poslední skloku... bála jsem se... špatného konca.

11.04.2009 21:30:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí