Morální destrukce

Morální destrukce

Anotace: Ó jak krásné by bylo žít v zemi tam za duhou

Normální je instituce
kde si dva jdou ruku v ruce
úplatkům se neubrání
schová... jak vylízaní!!!

Takovejch je ale spousta
co kdy bejval komunista
ale dneska jasně zčista
zapřisáhlej atheista

Instituce lžou, lidi nám to tají
co můžeš a nemůžeš právem osekají
zbude ti jen tříska smutku
to si chlapče dostal důtku!

A co se nám stalo
v tý dělnický straně..
Nácek si tam hajluje
úplně nezakázaně!!!

Nakonec to asi vidím
že už není o co stát
vláda samej dobrodruh
a na místo hned kandidát
Autor Comoosa, 11.04.2009
Přečteno 271x
Tipy 5
Poslední tipující: malý lachtánek, jedam, Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

naštěstí takový nejsou všici....

a btw. byl by to dobrej text ;-) :-P

11.04.2009 01:02:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí