Uteč

Uteč

Anotace: ...

Hrdost, čest a síla
o tom si nech zdát
zrada,nízkost, špína
tím jsi se chtěl stát
Zalez do svý díry
nechci tě už znát
nemáš kousek víry
už nejsi můj kamarád.

Uteč špíno uteč
moje boty k tobě jdou
Uteč špíno uteč
nechtěj poznat zlobu mou

Ztratil jsi tvář a tak trp
každý oči odvrátí
choval jsi se jako zmrd
vztek ti hrdost nevrátí
Lev nad synem pláče
nad ostudou národa
po hlavě ti bota skáče
a není to náhoda

Uteč špíno uteč
moje boty k tobě jdou
Uteč špíno uteč
nechtěj poznat zlobu mou
Autor Melfëa, 11.04.2009
Přečteno 276x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Narrion, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

agresivní ... pěkné :-) líbí se mi to

11.04.2009 11:35:00 | Narrion

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí