Jablko

Jablko

Anotace: ..............

Jablko sváru
nabízí v Edenu
had na trhu

Adam a Eva
první zamilovaní
podlehnou

metro mi ujelo

ryba mi uplavala
nechytil jsem
svůj sen
do dlaní
v řece

jdu na sever

vedle eskymáka
sedím
tiše si zpívám
na severním pólu

ptám se ho
kde naleznu lásku?

sanitko kde máš svá křídla?

drogy na mě působí

hledám svojí Zemi Nezemi

kde létají ryby?

v teepee
mluvím s indiánem
ve snu nebo ve skutečnosti
to nevím
ale ukazuje mi směr cesty…..

kam jít

kam odešli Adam s Evou.
Autor Vlk v rouše, 12.04.2009
Přečteno 258x
Tipy 26
Poslední tipující: Albertinka, Holis, NikitaNikaT., Kapka, Bíša, labuť, enigman, Nút, Pokusný králík s melounovou náplní, Lenullinka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Řekla bych, že jsou všade kol nás... aj ty se jednou teho dočkáš..

17.04.2009 22:53:00 | NikitaNikaT.

i bez těch drog to dává smysl...

13.04.2009 02:32:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí