Pouliční lucerna….

Pouliční lucerna….

Anotace: Pouliční lucerna….

Pouliční lucerna….

Pod svitem pouličních luceren
Měla jsem srdce plné jedovatých cisteren.

Na růžku pod tou lucernou postávali jsem oba
a já ucítila,že mezi nás vloudila se malá chyba…

Na žulovém kameni, přesně tam jsem stála
když naznala jsem, holka, ty nejsi dávno malá

My dva a dalších pět
chápeš, ten těžkej svět…?

Kdybych mohla křídla z peří mít
A na chvilku ze světa odejít

Odešla bych na chviličku
Pak ujasnila bych mou hlavičku---i težkej svět
Autor Yukki, 12.04.2009
Přečteno 328x
Tipy 2
Poslední tipující: Dračičák, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...je v tom uvědomění,ta lucerna mě odrazovala,ale jsem rád,že jsem se dnes vrátil a přečetl :)
(naznala jsem?asi překlep?)

13.04.2009 13:05:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí