Vždyť nejlepší co můžeš mít je vědomí že umíš žít

Vždyť nejlepší co můžeš mít je vědomí že umíš žít

Anotace: Taková malá vzpomínka ze silvestra

Starý rok skončil,
nový začíná.
Však co nám přinese?
Ten, kdo včera tančil,
dnešek proklíná
a kdo tančí dnes,
ten jej nesnese.
Vždyť tanec vznáší do nebes...
Však když tóny doznívají,
smutek na nás doléhá.
Melancholický podtón mají
a ještě po plese když uléháš,
cítíš tanečníka objetí
a do snu krásného odletíš.

Starý rok končí,
nový začíná.
Ten věčný koloběh často až dojímá.
Proč něco vždy skončit musí,
aby jiné mělo začátek?
Jen jako lehké pírko husí
se na života hladinu snést
má nový rok
a zas jen zlehka vpřed vést
náš krok.

Starý rok skončil,
nový začíná.
Tak krok udělej vpřed,
vstříc novému roku
Vždyť starého s novým střet
nemůže překážkou být tvému kroku.
I tebe časem jiný vystřídá,
však zatím zkus si život užívat.
Vždyť nejlepší, co můžeš mít,
je vědomí, že umíš žít.
Tak žij!
Autor cervena_lentilka, 13.04.2009
Přečteno 261x
Tipy 3
Poslední tipující: Házté, Nút
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ST !

07.07.2009 10:37:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí