Divadlo

Divadlo

Anotace: ................

Divadlo na Broadwayi
adaptace jedné hry
jízda života

třicátá léta
Kalifornské slunce
žena pro kterou bych vraždil
s cizím mužem
okolo mě prochází
je to
jasný terč
pistoli mám u sebe
tiše jako přízrak
policista mě vidí
prst již nezastavím

když dojde k vraždě
americkým způsobem
prchám jak akční hrdina
mezi lidmi
mezi stromy
probíhám

zběsilou honičkou
to začíná
diváci tleskají
chyť mě když to dokážeš
cítím se jak chameleón
klobouk
jízdenka na vlak
až do Mexika

jméno nemám
za cizí lidi se vydávám
divoký západ v srdci

starý indián
uprostřed ničeho
v prázdnotě pouště
mi povídá
o havranech a vlcích

ráno rozhodnutí

desperátem se stanu
pro ty
kterým
jako já
jako oni
vraždili pro závist.
Autor Vlk v rouše, 13.04.2009
Přečteno 285x
Tipy 24
Poslední tipující: NikitaNikaT., Princezna.Smutněnka, Bíša, labuť, Kristine Clary-Aldringen, enigman, WAYWARD, dream in emptiness, kikis, LucQa, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...fajn

13.04.2009 13:14:00 | WAYWARD

povedená ;)

13.04.2009 12:02:00 | dream in emptiness

Co by člověk neudělal...
Mi to připomnělo Terminátora, asi trochu mimo...:)

13.04.2009 00:25:00 | padající do neznáma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí