Snová

Snová

Anotace: ...

Šepotavá chvíle
zaťukala na sklo,
něco prasklo...

Zacinkaly břehy,
voda střídá trávu
kroky v davu...

Zapípání špačka
s hlavou od zmrzliny
pryč jsou splíny...

Hvězdy na náměstí,
chrastot písku v botě
je lásky potěr...

Karta střídá kartu,
olíznutí palce
odplouvám v bárce...
Autor voedor, 13.04.2009
Přečteno 295x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, Bíša, NikitaNikaT., enigman, Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dávám ST! pač je to pro mne nezvyklé dílko, poutavé a prostě origoš.

13.04.2009 18:22:00 | NikitaNikaT.

z papíru po moři umakartu...

13.04.2009 15:39:00 | enigman

Rezonuje..

13.04.2009 10:14:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí