Carpe Diem a h.... z toho

Carpe Diem a h.... z toho

Anotace: když člověk užívá života...

Do života vlož celé své srdce,
pokoušej své pokušitele,
líbej tváře cizí a duše svých přátel,
hlaď na tvářích staříky, po vlasech malé děti.

Do úst vlévej ďábla dnešní doby,
pak výtvory své tvorby na obdiv dávej,
snaž se žít,
snaž se žít pro život,
vždyť jen jeden jediný skutečný je.

Užívej dne, každičké minuty,
když oči už únavou nevidí,
padáš hubou do bláta, ruce odřené,
kapsy prázdné máš a všude okolo tebe,
jen papírky s básničkami.

Užij dnešního krásného dne,
kdy do srdce vryl se šíp Amorův,
poklekni v noci před jednou,
ráno, ale opět před jinou.

Žij a nechávej žít,
lidi pro jejich budoucnost
a pro..
Autor Láďa, 13.04.2009
Přečteno 256x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Alasea, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí