Prázdnota

Prázdnota

Anotace: Báseň

Pocit prázdnoty

Pohlcuje mě, jako piano staré noty

Nejsem už dávno na nějaké novoty

Brání mi v tom předsudky

Nechci plakat před svědky

To si radši pobrečím večer do deky

Schoulená do klubíčka

S pocitem paprsku na tváři od Sluníčka
Autor Stýblo, 13.04.2009
Přečteno 265x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, maranika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí