Ty snad Víš

Ty snad Víš

Anotace: ..je to jeden krátkej song..

Ty snad víš,
že náladu si nekoupíš.
Jen možná okovaný kříž,
který leží v dáli cesty

Ty snad víš,
že krása lidem neklesá.
Jen možná kámen ve vodě,
a nikdo mu netleská.

Ty snad víš,
že úsměv tvůj je nádherný.
Jen možná škoda je,
že ho nikd neuvidím
že ho nikdy
že ho nikdy nepozřu..
Autor Tvůj kamarád Kodein, 13.04.2009
Přečteno 222x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí