Nebojme se...

Nebojme se...

Anotace: trochu polemizace o životě...

Nebojme se lámat ledy,
když ne teďka tak kdy tedy?

Nebojme se život žít,
kouřit, hulit, pít.

Nebojme se na lásku si hrát,
za svoje libido pojďme se prát.

Nebojme se občas mlčet,
někdy křičet a někdy skučet.

Nebojme se osudu se bát,
je to zmrd - budem se mu smát.

Nebojme se svého boha,
stejně neexistuje tak s panikou berme roha.

Nebojme se umírat,
když nemá cenu přežívat.
Autor Mišpule, 13.04.2009
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ano,neboj se.

13.04.2009 21:35:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí