Pomoc

Pomoc

Anotace: Když odpustíte, budete natolik silní, abyste pomohli i těm, kteří Vám ublížili.

Zavřené oči máš a jenom sníš,
přítomnost svoji tak promarníš.
Otevři oči a žij dál,
Ty jsi víc než jen pohádek král.
Minulost je to, co se stalo,
nevrátíš nic, co chybou se zdálo.
Přestože říkáš, že já nejsem fér,
já stojím při tobě. Děj se, co děj.
Autor Tempera, 14.04.2009
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí