Ó vy opojné orgie

Ó vy opojné orgie

Anotace: (7.4.2009)

Ó vy opojné orgie
překypující láskou a hloupostí
kdy vy mě zničíte
svou vzácnou jakostí?

Tužby mého já
zůstanou přede dveřmi
do ráje věčného
vstoupit ony nesmí.

Rakev mých snů
pluje kalnou vodou
svíjící se ve víru
s podpovrchní vadou.

Ó vy opojné orgie
překypující štěstím a přátelstvím
kdy vy mě pohřbíte?
kdy dojdu k volnosti?
Autor démon zatracení, 14.04.2009
Přečteno 280x
Tipy 7
Poslední tipující: kikis, Kávový Poutník, lucajda89, Kapka, Lilly Lightová, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Panečku, ta se povedla...ST

14.04.2009 10:32:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí