Jarní alergeny

Jarní alergeny

Anotace: ....pro ty co mají alergii na prach..i na strach....

***

Vůbec mi nepadají řasy
prostě naschvál ani jedna
Výstřih lačně a hladově čeká..
Se svým strojem času na plnění přání

A taky ani jedna létavice hvězda
Vesmír je hodný pokárání...
Snažím se věčně věkův
to nevzdat
a nedbat varování

A pod jablůňkou načechraná tráva
a plný pohár pylu...

Blíží se filipojakubská sláva
a já mám zlomený koště
a přísný zákaz čarování

I v knihách moudrých
na všech stranách
vykroužený strach

Co když tu budu po staletí
jenom
vířit
prach?
Autor zvířenka, 14.04.2009
Přečteno 251x
Tipy 22
Poslední tipující: Bean, Marfuša, Holis, BLUE-from-the-NIGHT, Kapka, excited, kouzelníček, Mbonita, WAYWARD, Doradan, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prach bylas
a v prach se obrátíš..
a do té doby..
nějaký ten prach
prostě rozvýříš :o)

16.05.2009 07:27:00 | Bean

čarodějné, pěkné

28.04.2009 10:24:00 | Marfuša

někdo vířit musí..
pomohu Ti chceš?:-)
ST

14.04.2009 19:44:00 | Mbonita

á Baronka Prášilovic...

14.04.2009 13:17:00 | enigman

Zajímavé dílko...tipové!

14.04.2009 11:01:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí