bez názvu

bez názvu

Anotace: .......

Velmi strohá nepochopitelnost
urputný duchovní boj
copak neexistuje spravedlnost
stále se ptám Proč?

Prolhané dvojice zatracenci
vyzbrojeni nesmrtelností
jedovaté vzdechy
poraněná srdce

Uvalit na ně hanbu!

Na hřbitově v těžké noci
přátelé smrti si hrají
nevinné hry
žádné zpěvy
pouhý chtíč zmocnit se pravdy

V předvečer svítání
zpozdilci všeho druhu
marně vzpomínají
zadržují slzy

Zaschlá krev mateřství
si klade otázky
naposledy si zasteskne
konečné rozhodnutí

Loupežníci skutečné něhy
rozťali přátelské ruce
žádná ustaraná tvář
pouze přívaly síly
Autor zajdulajda, 14.04.2009
Přečteno 282x
Tipy 1
Poslední tipující: Sladkalu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Loupežníci skutečné něhy
rozťali přátelské ruce
žádná ustaraná tvář
pouze přívaly síly

Opravdu krásné dílko...ST

24.01.2011 17:00:00 | Sladkalu

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí