Napůl

Napůl

Anotace: Půl na půl

Všechno se mi děje napůl,
nikdy nic do konce.
Jen co vstanu uléhám zas,
jak v obrácené pohádce.
Šachová partie napůl rozehraná,
dvě barvy dohání mě k šílenství.
Napůl jsem od rtěnky umazaná,
nepoznám, kde je start a kde je cíl..?

Napůl mám srdce otevřené,
druhá strana je však zavřená.
Jak štěstí ze stromu utržené,
dopadá ke mě na zem.
/a v půlce se zastaví/

A tak už zůstanu navždycky poloviční.
Stoletý zakletí končí v půli,
padesát let sesláno z hůry.
A než ke mě dorazí napůl,
bude ho jen dvacetpět.
Tak přeju hezkou noc a šťastnej let.:)
Autor Scream Silence, 14.04.2009
Přečteno 237x
Tipy 2
Poslední tipující: UCET KE ZRUSENI, no.signal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí