Smysl, život a jak dál?

Smysl, život a jak dál?

Anotace: Jenom takový povídání

Hračka v Kinder vajíčku
hledání hračky
Cesta za vrcholem.....




Nejsme tu přece
pro život tichý, klidný
K čemu by to bylo?
Naš jsme tady byli?

Každý život smysl má
za svým cílem utíká
Každá duše poučí se
karma možná napraví se

Veřím v život kohokoli
každý člověk úkol má
Chutná ostře, sladce, hořce
Usměje se, zaplaká

Člověk prostě musí žít
zjistit svoje hranice
víc lásku rozdat, méně vzít
poučit se z vlastních chyb

Ono to zní jednoduše
těžce se to aplikuje
Nepřestaňte lidi věřit
mějte stálé naděje
Autor Thesssinka, 14.04.2009
Přečteno 249x
Tipy 10
Poslední tipující: subrtka, Holis, Kapka, Bíša, Juraj Hrom, Vlk v rouše, Chancer
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST... pěkné!

16.04.2009 15:26:00 | Kapka

Poctivě vydělávat, poctivě utrácet..poctivě žít ;-)

14.04.2009 17:14:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí