A tak děti ...

A tak děti ...

Anotace: chvilkové zmatení ....

Třeba si pravda , třeba si láska , třeba si sen , co noci se neptá ,
i kdyby náhoda , i kdyby prach , i kdyby samota , stejnak tě deptá ,
na srdci nosíš si , to svoje si , co nejsou si , tý jsi , a stejnak .....

Modré nebe a déšt , slunečnní svit v oku jak pěst ,
nezkouší čarovat , nezkouší kvést ,
sype se náhoda a borůvkový med ,

krása je vtrkavá , jen pocitem služ ,
nekončíčí brázdou na čele , kdyť lže přece muž ,
plavoucí červánky , rudým právem už ,
sloužíme chvíli těžké , jak zabodnutý nůž ,

a tak děti , jdeme , tak děti , svým způsobem , děti , sneste ,
nás dospělé , nás děti ......
Autor Polik, 14.04.2009
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: padající do neznáma
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dovedla bych si to představit i jako písničku Políku:) ST!

14.04.2009 18:36:00 | padající do neznáma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí