Skryté pocity

Skryté pocity

Anotace: myslím na ni, ale být s ní je šílenství

Sbírka: PROMLUVY

Líbí se ti
přiznej to
pod slupkou
jako banán
bys ji celou
svlékl a slupnul
chceš jí něco
poslední šance
řekneš jí to
chtěls jí to říct ne?
moje svědomí
mám jinou
to jo,ale tu znáš pouze
z obrazovky kompu
já ti nevím
ale kdybych chodil
s Ní
asi bych
musel být totálně
blbej nebo geniální blázen
seš blbej
a blázen taky
není co řešit
přiznej se
že onanuješ a předtavuješ si ji
jak spolu....
Dost!
Buď zticha,do hajzlu!
Mé svědomí odstoupilo
a já zůstal sám
se svými pocity,
které tajím i sobě
samému...
Žít s ní by bylo
peklo...
už teď mi hoří
u zadku
Autor Tomáš Přidal, 14.04.2009
Přečteno 226x
Tipy 4
Poslední tipující: Pešulka, Kapka, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajimave...

14.04.2009 17:46:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí