Zdá se

Zdá se

Zdá se
Že vše nabralo jiný směr
nový dech
všichni šťastni
světlo zhasni
krásný pocit
bez viny
tikající hodiny
ten pohled
hluboký, něžný
mě pronásleduje

utéct nepomůže
pomoc ani nechci
nechte mě spát
i když se budu bát
je to k ničemu
má ještě něco smysl?

V tom snu
Půjdu
dál
Autor child.of.saviour, 14.04.2009
Přečteno 251x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí