MYŠLENKA

MYŠLENKA

Anotace: ......a není to pravda??

MYŠLENKA

Co by se dělo,
kdybych tu nebyla?
Kolik lidí by noc probdělo?
Jejich počet: nula..

Někdo zemřel,
a stejně se nic nestalo.
I když už odešel,
pár věcí po něm zbylo..

Teď záleží na ostatních,
jak s nimi naloží.
Vše je založeno na lžích,
tak proč ještě žít??!!!
Autor Iwushak..., 14.04.2009
Přečteno 268x
Tipy 1
Poslední tipující: Zambie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí