Dopis pro Tebe

Dopis pro Tebe

Anotace: Nikdy jsem nepřála nikomu nic zlýho, no. A o tom je i tenhle dopis.

Já Ti píšu dopis.
Dopis o štěstí,
které mě nikdy nepotká.

Dopis o radosti,
kterou chci vidět ve Tvých očích.
Dopis o tom,
že Tě nechci ztratit...


Je to dopis plný bolesti,
plný smutných pohledů,
ubrečených očí
a nenaplněných přání.


Ale také je pln jakési naděje,
vroucného přání, 
všeho dobrého pro Tebe,
klidu pro Tvou duši
a pro mě aspoň kout ve Tvém srdci...

 
Píšu Ti dopis,
který Ti má říci,
že jsi mi pořád drahá,
i když mně bolíš.

 
Ten dopis pláče
a zároveň se usmívá.
Udeří Tě jen proto,
že Tě chce potom hladit.
Píšu Ti totiž dopis o tom,
jak příliš Tě mám ráda...

Autor genca, 14.04.2009
Přečteno 623x
Tipy 3
Poslední tipující: TAORA3
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí