Poslední krok

Poslední krok

Anotace: smrt je jen další cesta

Jeden krok, jak bolestivá to volba,
sežehla mé nitro jako sníh rolba.
Druhý krok, něco mě napadlo,
mé prudké šílenství dočista opadlo.
Třetí krok, chci se již vrátit,
měla bych kroky své zmařit?
Čtvrtý krok, už jistotu sbírám,
do vyšší rychlosti nabírám.
Pátý a šestý, mile pokračuji dál,
už se těším na svůj posmrtný bál.
Sedmý, osmý, kroky mi mizí v šeru,
chodit ve vzduchu již nedovedu.
Devátý krok se vytrácí,
vítr mé dlaně doprovází.
Desátý už jen roztáhnu křídla,
vzdávám se dočista zemského bydla.
Autor Psychopatická lentilka, 14.04.2009
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: Holis, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí