rozmarný léto

rozmarný léto

Anotace: ,,

V Chlumci nad Cidlinou
pomalu dny si plynou
a podle kalendáře
před pár dny
už začlo léto rozmarný

Slunce ráno barvy rudý
poledne si smaží
lehkým spánkem z trsu nudy
odkrajujou u zápraží
báby drby zmožený
chlapy zase u potoka
po ladných tvarech hází voka
a proháněj Blaženy

V Chlumci nad Cidlinou
až mraky s nocí splynou
je konec s disciplínou
a co se děje pod peřinou?
....nepovím.
Autor zenge, 14.04.2009
Přečteno 254x
Tipy 5
Poslední tipující: Mario de Janiero, Rolnička, nejsembásník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pod peřinou to určitě nedopadne JAKO SEDLÁCI U CHLUMCE (Nad Cidlinou)...

14.04.2009 22:09:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí