Babičko

Babičko

Anotace: Věnováno

Dnešek je tvůj slavný den
a já ti toužím říci jen
že máš velké srdce,které hřeje
A díky za něj.

Když se zpátky poohlídnu a do
dětství se vrátím,můj úsměv
se na tváři znenadání objeví
a všechny ty chvíle se vrátí.

Smích nás všech se náhle zjeví
pohádky a povídání o to jsme
všichni přece stáli a v tichu
ti naslouchali.

Kdy princezna si prince vzala
a my čekali kdy se zjeví víla.

Když si nás na koleni houpala
a dětskou písničku jsi broukala

I když máš spousty vrásek na čele
a tvůj život všelijaký je
Jednou je smích a jednou pláč
a to vše zahojí jen čas.

Milá babičko chci ti za všechny říct:
Že máš tu nás,kdykoliv jen budeš chtít!
Autor Kett, 20.10.2004
Přečteno 957x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí