Perník

Perník

Anotace: netradiční úvod do pohádky O Jeníčkovi a Mařence

Bloudíme krajinou, temnou a bezesnou.
Světlo mi zhasíná, bratříček usíná a já nevím kde jsem a kde jsem byla…
Vyprávím příběh z vysokých hor a temných lesů, tam kde slunce nevychází ani nezapadá.
Poslouchejte pozorně, neboť to co se stalo, se může stát i vám..

...

Je tma tmoucí a vlci jdoucí jsou za námi zas..
Temnoty přibývá, síly nám ubývá,
,,mít tak křídla!´´ vykřikl Jan.
Měsíc se zazáří, Máří to ozáří ,,půjdeme tam!´´
Srdce je rvoucí raz a raz,
vlci jdoucí jsou za námi zas a zas..
..světlo, světlo před domem.
Autor Chaplin, 15.04.2009
Přečteno 288x
Tipy 1
Poslední tipující: Rejha
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé večerní blues

07.04.2011 16:49:00 | Rejha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí