Módna óda

Módna óda

Anotace: (Subjektívne zamyslenie.)

Dnes je čas nový, plný novôt,
piercingu, melíru, netu, any dopingu, sugar free dobrôt,
láska existuje i tu, snáď v inom kabáte, pre mladých pravá,
rýchla, priama, elektro, cool a dravá,

obdivujme vášnivú, vzrušujúcu, prelietavosti módu,
moderné„to“je super,great,bežné...(a potom už len zbaviť sa plodu).

And let's go, do next vzťahu zrodu!

/ :( /


Copyright © Juraj Hrom
Autor Juraj Hrom, 15.04.2009
Přečteno 208x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, zlomeny srdce, Házté, LucQa, labuť, Markéta Hl., Mbonita, blue
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

proste cool báseň .)

18.04.2009 02:39:00 | zlomeny srdce

snad to není vždycky takové, ale někdy to tak vypadá

15.04.2009 09:15:00 | Markéta Hl.

:(

15.04.2009 02:58:00 | Juraj Hrom

no snad to nebude až také dramá, drahá ;)

15.04.2009 01:32:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí