Předsevzetí pro ty odškrtnutý

Předsevzetí pro ty odškrtnutý

Anotace: ...

Vždycky chtěla
být taková
prostě
aby se za to nemusela
stydět

létat a v hlavě dlažební kostky
snů
chtěla milovat
a mnohem víc
chtěla být
milována

nikdy nechtěla aby ji
někdo políbil
na ústa
ani do vlasů
a dál
radši nemyslet

a tak jsem ji nelíbal
jen s ní souložil
vlastně asi
jenom jednou
v noci
protože to chtěla
a nechala se
a na mně ten strach
nebyl v té tmě
tolik
vidět

a pak mi neřekla ani ahoj
nebo jaksemáš

teprve když mi doktor
oznámil
jak na tom jsem
došlo mi
že svá velkohubá předsevzetí
nebrala nikdy

vážně
Autor Jasmin de Paris, 15.04.2009
Přečteno 228x
Tipy 17
Poslední tipující: Renatka, Holis, Kyle, Lacosta1, vapiti, enigman, teranosaur, jedam, nejsembásník, Obyčejný básník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí