Život je krásný...

Život je krásný...

Anotace: ...

Život je krásný jen
taky nežiju svůj první
vysněný sen...

(ani to nejde,
hlavou hodně lásek projde)

V životě je všechno jinak
než si představuji
chvíli nad tím si zamudruji

(Pak se mi život posune
a smutek a lecjaké zklamání
do dáli se odsune)

Já už jsem pevně zakotvila
jedno dítě z lásky povila

Můj život dál se vine
potom zas klikátí
a do dáli řine...

a tak to půjde dál...
... dokud nepomine...
Autor hezule, 15.04.2009
Přečteno 259x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, labuť, Bíša, enigman, Mbonita, Kapka, NikitaNikaT., WAYWARD, jedam, maranika, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dílko vede k velkému zamyšlení...

15.04.2009 18:05:00 | NikitaNikaT.

...za dobrou cestu a názor ST

15.04.2009 15:09:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí