Smrt a Osud.

Smrt a Osud.

Anotace: Již přichází, již je zde. Nikdo mu neunikne.

Sbírka: Smutná poezie

Celý černý letí oblohou.
Nebe temné, hvězdy svítí.
V dáli hory, nedosažitelné...
Žádná tráva, žádné kvítí.

Pouští temnou, černou,
nebezpečnou letí dál.
Duch, jenž vidí vše,
osud, smrt, náš král.

On ničí, on běsní, to
on rozhoduje nad námi.
On křičí, zpívá nám,
zpívá poslední života žalmy.

Již doletěl dál, již
je u hor. Již je to tak.
Je u nás, vzdejme se,
přiletěl velký ohnivý drak...
Autor found, 15.04.2009
Přečteno 869x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí