Labyrint světa

Labyrint světa

Anotace: Doufám že ten můj bude dlouhý ale snadný

svět jako labyrint je
lidé tápají
konce neznaje
bez cíle jdou, cestu hádají

tak prochází spousta
moře nás
labyrintem života
bez světa krás

najdeme se
a najdeme cestu
půjdeme životem skrze
ne - leda ve snu!

svůj labyrint musíme si projít
i já s vámi
a prach z cesty smýt
svými životními stopami
Autor Janika, 20.10.2005
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí