už zmizely

už zmizely

Anotace: světakrásy... ano? ne?

my
my dva
-každý sám
už zmizeli
pod příbojem dní

/třeba je to temno před svítáním
no a nebo se stránky
číslují odzadu...

jenže tam, tam na konci
nebude žádný další ráno.../

čekat, hledat, volat,
beze slov

do hrůzoticha
do ztracena
do bezmoci..

-není sil..-

na přeludný světakrásy
v tvých nečitelných očích..
.

už??

tak dál nic..
Autor fialová, 15.04.2009
Přečteno 266x
Tipy 9
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, adida, po schodech dolů, kikis, Quigleika, Bíša, WAYWARD, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí