Chemická reakce

Chemická reakce

Anotace: no,je to takové všelijaké..takže..nevím nevím ani co k tomu napsat :-D !

Chemická reakce

Veme se sklenice,miska,
no,nejlépe zkumavka.
Něco do ní vložíme..
Smítko,kapku nějaké té šťávy,
či kousek našeho těla..
Nebo cizího?To záleží na vás.
Pak přiložíme nějakou tu
jinou látku,
nebo jak tomu ti vědci říkají.
Ale musí být něco extra..
Pak to totiž může reagovat.
Bublat,dýmit,kuňkat,žbluňkat,pišišvořit se
A když si toho nevšimneme,
tak je to vlastně k ničemu.
No proč bychom to jinak dělali,
když bychom neviděli tu akci..?
V závěru to zapíšem.
Tady se stalo tohle,tady zase támhleto,
tohle se mi líbilo
a tohle byla nuda.

Tak

A co pak s tou zkumavkou?
No,vymyješ,umyješ,usušíš..
A pak?
Pak to můžeš zkoušet zase znova..
Dokud si nevšimneš,že ty sám
vlastně žiješ ve zkumace..

Pokud si toho ošem všimneš..

Tak
Autor AnySs, 16.04.2009
Přečteno 268x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... zajímavý náhled.

18.04.2009 14:37:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí