Propast času

Propast času

Anotace: o životě ??

temná propast času
hrozivě se šklebí
má možná svou krásu
v níž podobá se nebi

těžko soudit neznámé
odpověď asi přijde později
než doopravdy čekáme
snad až kmity srdce doznějí

snad pro životy minulé
snad pro ty budoucí
snad pro obavy strnulé
snad pro oči vědoucí

snad pro to všechno stojí zato žít
radovat se s každou vteřinou
nehledat odpovědi jež nemůžeš mít
a poté v klidu navždy spočinout
Autor certsest, 16.04.2009
Přečteno 286x
Tipy 6
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Lorraine, Tacca, Kapka, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekne, zajimave

17.04.2009 15:39:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí