Stromy

Stromy

Anotace: Optimismus v první řadě sedí a zírá na mě s lízátkem v puse...

Totálně psychicky odrovnaná
Duše je na řadě
Óó božtí andělé
Jděte si pro ni
Nenávist
Závist
Jdou ruku v ruce

Na rozcestí
Stojí, sedí, leží
Na cestu
Zírá
Na cestu zasypanou stromy
Proč se nevydá
Tou volnou

Aby mohl člověk milovat,
musí nejdřív zapomenout.
Autor child.of.saviour, 16.04.2009
Přečteno 238x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí