Velký pátek

Velký pátek

Anotace: :(

S oblibou si kladu otázku,
kolik času ještě zbývá
život mi plete pomlázku
z prutů co tajně skrývá.

Co prut, to jeden rok
zatím je stále přidává
možná, že však na přesrok
už nový nepřidá.

A tak tu sedím o Velkém pátku
a tají se mi tiše dech
v hlavě spousta myšlenek a zmatků
ale jinak klidný navenek.

Rozpouštím v své hříšné mysli
spousty blbých otázek
stejně nic už nevymyslím
a pak mám jen hroznej vztek.

Polidšťuji svoje hříchy
tvářím se jak milius
z mozku rychle jdou do míchy
sny tak jako Ikarus.

Chtěl jsem poznat pocit ptáků
chtěl jsem létat v myšlenkách
přišlo ovšem spousta mraků
a já jsem jako na pérkách.

Smutek mi ční
jak zlý znamení.
Trápím se trápím
život utápím.
Autor Ďábel sám, 16.04.2009
Přečteno 278x
Tipy 4
Poslední tipující: Raziel PsyDearth Characith, Kapka, Bíša, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajimava myslenka, sic uz po , ale neva, nicmene ti tam utika rytmus a nektere rymy bych ja osobne predelala, ale jen nazor..

16.04.2009 19:22:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí