klid

klid

Anotace: když nasatne klid...

sedím nohy nadzemí
sedim v křesle sedím sám
sedim a vypadá to
..................................................
že rozímám
nad zbytkem prázna
co zbylo nám dnes
..................................................
je čtyři ráno a zašťěkal pes
kouám už svítá
prones sem. : "DNES?"
..................................................
ve čtyry ráno když zaštěkal pes
Autor Comoosa, 17.04.2009
Přečteno 306x
Tipy 5
Poslední tipující: malý lachtánek, Caracol, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je klídeček ;-)

18.04.2009 21:55:00 | Caracol

a pořád štěká,dobrý.

17.04.2009 06:57:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí