V Bohu je odpověď

V Bohu je odpověď

Anotace: na otázky. 20.10.2004

Sbírka: ...VZKAZY V LÁHVY...

Prázdno,
nepopsatelné prázdno
se rozprostírá v mé duši.
Kdo ji naplní?

Plno,
natřesené plno
myšlenek mou hlavou buší.
Kdo mě usměrní?

Chladno,
namrzající chladno
jak zrána v divoké buši.
Kdo mě zahřeje?

Horko,
spalující horko
pouštní mé srdíčko souží.
Kdo mne zavlaží?

Bůh
prázdno v duši naplní
svou přítomností,
chaos v hlavě uspořádá
svou moudrostí,
chladno rozehřeje
svou laskavostí
a horkost zavlaží
svým pramenem Života.
Autor Eči, 20.10.2004
Přečteno 534x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to hezky napsané, i když já nejsem věřící

07.06.2011 14:13:00 | jvacl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí