Podobnosť..

Podobnosť..

Anotace: .. čiste náhodná

Nečítaj začiatok, choď až na koniec
už nie je zábavný nonstop z hviezd pokec
nevalná téma je kolotoč v noci
vysadnem si naň, hoc nemám ho v moci

krúti sa dokola, vír stále silnie
zbláznim sa z toho, to viem neomylne
hviezdy a Mesiac sú žiarivé čiary
neviem, či vnímam, či sa mi len marí

sedačku z reťazí odtrhlo zrazu
spoznávam svojich snov poslednú fázu
keď oči otvorím - vidím to isté..
je to len podobnosť náhodná čiste?
Autor Petbab, 17.04.2009
Přečteno 253x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Indigo, Skalsky Pavel, Markéta Hl., spare, NikitaNikaT., Simísek, labuť, LucQa, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Další krásná proměna života.Díky za možnost číst ji.:)

20.04.2009 17:20:00 | Indigo

Moc hezky jsem si početla. ST!

19.04.2009 08:26:00 | NikitaNikaT.

Výstižné, hezké... ST!

17.04.2009 11:50:00 | Kapka

někdy se opravdu řítíme životem, že vidíme jen světelné čáry....pěkné ... hmmm

17.04.2009 09:58:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí