Hlášení

Hlášení

Anotace: Věnováno převážně Alici. :D

Slyšte, slyšte, vážení.
Důležitá zpráva,
že princezna Alice
prý se dneska vdává.

Ženich že je hrdina,
každému je hned jasné.
Jásá celá rodina
nad jeho chrabrostí žasne.

Že s Alicí není žádný med,
to brzy princátko pozná.
Poslouchat musí tu a hned,
jinak stane se věc hrozná.

Však ani slešna Alice
to nebude mít lehké.
Překrásná je velice.
Co tedy hrozí dívce pěkné?

Ondra že je hodný chlap,
to pravda svatá je.
Však žárlivý pořádně, tak
princeznu pořád sleduje.

Jak dlouho vydrží tento svazek
bez vražd a krveprolití?
Když každý je jak mezek
rozhodnut, že pro druhého i slunce rozsvítí.

Inu co, však jsou mladí
a plní lásky.
Jeden druhému se málem klaní,
přes oči růžové pásky.

Tak vážení slyště prosím.
Přejte jim jen věci hezké.
Já nerad špatné zprávy nosím-
-jen ty pěkné-jako tyto vdavky brzké.
Autor Jajas, 17.04.2009
Přečteno 209x
Tipy 1
Poslední tipující: Lady L
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přeji jim požehnání co trpělivost-moudrost, úctu, hravost , vtip a mnoho dálších cností přináší
a taky věrnost víru naději cnosti co lecjakou bitvu vyhrají a dar nejvyšší dar života ona je s ním pak pěkná klopota- už nevyspí se a na krkance budou čekat jak na nejsladší hudbu a bříško masírovat, aby prdíky netrápily a prostě aby spolu šťastně dlouho žily...

11.05.2009 22:19:00 | Lady L

..nu..ať jim to vydrží co nejdéle..dnešní doba-těžká doba..

17.04.2009 21:56:00 | Tacca

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí