Nahá lež

Nahá lež

Anotace: ................

Nahá jsi v celém vesmíru
na každé planetě
kde jsi v nekonečném
vězení bez světla
v bludišti ztracená
v kmenu válečníků

když pátá směna života
mé meditace
chýlí se ke konci
pod sochou Svobody
lžemi si spolu v lásce
o lásce
jsme oba dva lháři
snílci bez snů
kteří ničemu nevěří

v zámecké zahradě
mezi zlatými poklady
ochutnávám plody životy
jak první jablko utržené
ze smrti

když umírám
poznávám
ze nelze ničeho se držet
všechno se utrhne
do propasti spadnu

v jeskyni
na tebe čeká šelma
ať je ti padesát
nebo dvacet
zabije tě

změní tě
ať ochutnáš život
kdekoliv
na téhle planetě
jen tě zraní
láska nebo smrt

život nezachráníš
jen ztratíš.
Autor Vlk v rouše, 17.04.2009
Přečteno 228x
Tipy 33
Poslední tipující: Holis, labuť, enigman, Princezna.Smutněnka, Lenullinka, Severka, dream in emptiness, LucQa, strašidýlko-střapatý, Dota Slunská, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krasny dvojsmysl hned v nazvu basne.

18.04.2009 08:53:00 | Dota Slunská

všichni lžeme. nikdo se nezachrání.

17.04.2009 22:56:00 | Kristine Clary-Aldringen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí