!!VĚŘ!!

!!VĚŘ!!

Anotace: Prala jsem se sama se svoji hlavou,protože můj milovaný dědeček zase sliboval a pak už se vůbec neozval.

Přijde,
uvidíš, dorazí
tentokrát mě nezradí,
není takový
jen nemá čas.
...TICHO ...
.. NELŽI SI..
Nepřijde,
však ty to víš,
nikdy nedorazí
času má dost,
jen ne na tebe.
...TICHO ...
..MLČ ..
Pravda je krutá,
a strašně mě bolí
opravdu moc.
...TICHO ...
..NELŽI SI..
Tvé srdce má další jizvu
a obličej vrásku,
Našla sis lásku
a chtěla mu o ni říct,
ale nebyl tu!
...TICHO ...
..MLČ ..
Nezlob se na něj,
je to starší osoba,
neví, co povídá
natož co slibuje.
...TICHO ...
.. NELŽI SI..
Vždyť není blázen,
moc dobře ví, co slibuje,
ale svému vnoučeti se nevěnuje,
nechce ho,
nemá na něj čas
tak lže a ničí ho.
...TICHO ...
..MLČ ..
Nestěžuj si pořád,
už se nezmění
zapomeň na něj,
nemysli na to
bude to dobré,
uvidíš,
VĚŘ!
Autor NiQuS, 18.04.2009
Přečteno 303x
Tipy 7
Poslední tipující: Lilly Lightová, Kapka, strašidýlko-střapatý, Churry
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ani nevíš, jak známé mi tyto pocity jsou...
ST

22.04.2009 20:49:00 | Lilly Lightová

Působivé.

18.04.2009 12:29:00 | Kapka

tohle se obcas stane...je to smutne a bolil to...ale nemuzes s tim nic udelat...
krasne vypsane pocity

18.04.2009 09:29:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí