4.

4.

Anotace: ...

Sbírka: Raz dva tři anonymy

Na úsvitě
svá pírka rozestřel páv,
pět nula nula dle aktuálních zpráv,
zas někde umírá jen černé dítě.
No a vy uvidíte,
no a vy uvidíte,
kam se s tou károu rachotíte...

Zpoza stromu
jen úsměv - no a co víc?
Nestojím o zář chrámových svic,
v chrámě jsem byla - už je dlouho tomu.
Nestojím o kázání,
nestojím o kázání,
jen chci zas zažít jarní tání...

A lásky z karet vyčuhuje čím dál míň,
a život plyne - no tak si plyň,
mě stačí drsná kůra borovice,
je pro mě můra v noci mnohem více,
než bílé světlo bez zahrady...

O půlnoci
blesk rozbil noc jako střep
a hvězdy září odsud až do Polep
a světem běží bůžci mnohoocí.
No tak si život plyne,
no tak si život plyne
a možná láska je jen rajským plynem...
Autor voedor, 18.04.2009
Přečteno 328x
Tipy 24
Poslední tipující: J.U. Ray, Duhová, Bíša, Holis, labuť, NikitaNikaT., padající do neznáma, kikis, mamina, Memento, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST! Úžasná věc! Asi nejlepší verš je "blesk rozbil noc jako střep!" Neuvažovalas o tom jako o písńovém textu?

29.04.2009 22:27:00 | J.U. Ray

,,je pro mě můra v noci mnohem více,
než bílé světlo bez zahrady..."
to je úžasné !

18.04.2009 21:04:00 | Memento

blesk rozbil noc jako strep...jo!!

18.04.2009 19:31:00 | Dota Slunská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí