Krabice

Krabice

Anotace: Krabice

Krabice
._________________
._________________
._________________
Krabička z bílých stěn
v kterých jsem uvězněn.
._____________________
._____________________
._____________________

Jsem žena, ale cítím se být mužem
mé srdce ukryto pod krunýřem
.________________________________
.________________________________
.________________________________

Z bělavých stěn šílím
to všechno kůli chvílím
.______________________
.s tebou _._._._._._._._._.
.______________________

Já nechci, aby mi patřil svět
chtěla bych jen pár vlídných vět
.__________________________________
.od tebe _._._._._._._._._._._._._._._._._.
.__________________________________

Čti mé vzkazy mezi řádky
Mému srdci chybíš, už nějaké ty pátky…


._!0 ._I_0<3__?_<3__<3__Love you_________
Autor Yukki, 18.04.2009
Přečteno 237x
Tipy 1
Poslední tipující: padající do neznáma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí