Dech tajemné krásy

Dech tajemné krásy

Anotace: Na své cestě za ... potkáváme různé poklady a potkávají nás zkoušky, buď odoláme a dostaneme se dál a nebo zkameníme a čekáme na vysvobození...

Sbírka: Co?

Dech tajemné krásy

Na louce rozprostřený
dech tajemné krásy
zve Tě nahlédnout
do alchymistické kuchyně spásy.
Barvy jsou kouzelné vstupenky,
podívej na cudné pomněnky -
zvou Tě skromností,
s láskou Tě pohostí,
dveře Ti otevrou,
ale s Tebou nevejdou.
Do čarovného světa
každý sám vejít měl by,
rytíři čekají,
meze hlídají,
kdo překročí,
s tím zatočí
se svět.
Černí havrani dají se v let,
brány zavrou se,
nikdy už nevkročíš zpět,
jsi jak flétnička,
na kterou zazní písnička,
dáš rozpomenout
na divotvornou jiskru
ukrytou hluboko.
Autor Lady L, 18.04.2009
Přečteno 289x
Tipy 11
Poslední tipující: labuť, TAORA3, Markéta Hl., NikitaNikaT., Kapka, zlomeny srdce, Bíša, Jaromila, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezký obsah, upřímný, jasný... ST!

19.04.2009 14:31:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí